+ WERKEN BIJ DUBOIS

Dubois + Joey = Fluitend de jaarrekening van het Concertgebouw controleren


> DIRECT SOLLICITEREN

Uitdagend werk en interessante klanten
Dubois & Co. slaagt erin haar missie waar te maken: "wij doen graag leuke opdrachten, met leuke collega's bij leuke klanten". Naast onze kerntaak, de controle van jaarrekeningen, voeren wij een scala aan interessante adviesopdrachten uit. Onze missie draagt bij aan een sfeer en cultuur waarbij betrokkenheid, collegialiteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Het gaat om de menselijke maat. En wij kennen een uitdagende klantenportefeuille van maatschappelijke organisaties en ondernemingen.

Werk en privé in balans
Dubois & Co. houdt rekening met jouw persoonlijke ambities en wensen. Zowel bij de dagelijkse planning van werkzaamheden als bij jouw carrièrewensen op langere termijn. Onze cao kent een 36 urige werkweek. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid in deeltijd te werken. Mocht je in een piekperiode overwerken, dan wordt deze tijd op rustiger momenten gecompenseerd.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Dubois & Co. biedt primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die in vergelijking andere accountantskantoren aanmerkelijk beter zijn. De voorwaarden maken onderdeel uit van een unieke bedrijfs-cao met een moderne cao a-la-carte regeling.

Eigen verantwoordelijkheid en sterke medezeggenschap
De medewerkers vormen Dubois & Co. en krijgen hiervoor de ruimte door middel van een vergaande mate van betrokkenheid bij het beleid. Deze betrokkenheid bestaat uit instemmingsrecht bij belangrijke beslissingen voor iedere medewerker in de kantoorvergaderingen. De dagelijkse medezeggenschap komt tot stand in de ondernemingsraad die veel ruimere bevoegdheden kent dan de wet op de ondernemingsraden voorschrijft. Naast inspraak in het beleid wordt betrokkenheid bij het dagelijks werk gestimuleerd en gewaardeerd.

Ontplooiing en groei
Wij vinden ontplooiingsmogelijkheden voor alle medewerkers van groot belang. Dubois & Co. kan haar werkzaamheden op het hoogste kwaliteitsniveau uitvoeren, mede dankzij een intern en extern opleidingsprogramma, dat zich naast vakkennis richt op onze wijze van dienstverlening. Voor medewerkers die een studie volgen, kent Dubois & Co. een gunstige studiekostenregeling. Wij bieden je ruimschoots de tijd, niet alleen om de studie te volgen, maar ook om examens voor te bereiden en af te leggen.


+ Vacatures

Bij Dubois & Co. is plaats voor een fulltime

Ervaren Assistent Accountant (v/m)

De functie Ervaren Assistant Accountant
Wil je werken bij een accountantskantoor waar collegialiteit en medezeggenschap vanzelfsprekend is en de mensen elkaar kennen? Kom dan eens langs op ons prachtige kantoor in Amsterdam Oud Zuid. Wij zijn een middelgroot kantoor met controle- en adviesopdrachten bij bijzondere opdrachtgevers. Onze gevarieerde klantenkring bestaat vooral uit maatschappelijk georiënteerde organisaties en culturele- en fondsenwervende instellingen.

Functie-eisen
Wij vragen:
  • - Afgeronde opleiding HBO-AC/BE of WO Bedrijfseconomie
  • - In de (post)master fase van de accountancystudie
  • - 2 à 5 jaar controle-ervaring bij non-profit organisaties (RJ 640 en RJ 650)
  • - Maatschappelijke betrokkenheid
Verder ben je klantgericht en analytisch sterk, beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, heb je overtuigingskracht en ben je leergierig!

Bedrijfsprofiel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is geen modegril, maar een grote uitdaging voor bedrijven en not-for-profit organisaties. Daarbij moeten zij kunnen rekenen op betrokkenheid. Want alleen als je echt betrokken bent, kun je meerwaarde leveren. Voorwaarde is wel dat je niet alleen kijkt, maar ook kunt zien. Een goede accountant combineert vakkennis, betrokkenheid en het vermogen door de cijfers heen te zien. Cijfers zijn immers het gevolg van oorzaken en keuzes. Goede controles en adviezen komen van goede accountants. En die werken bij Dubois & Co. Registeraccountants.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • - Een stimulerende werkomgeving waarin ontwikkeling een kernwaarde is
  • - Een enthousiast team collega's waarvan circa 20 assistent accountants
  • - Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens onze cao
  • - Ruimte om je in te zetten voor maatschappelijke functies
Contactgegevens

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een werkomgeving waar professionaliteit, duurzaamheid en betrokkenheid écht tellen? Mail dan een overtuigende brief met CV gericht aan Ilse van Leeuwen (Senior P&O Adviseur) leeuwen@dubois.nl.

Voor meer informatie is zij bereikbaar op 020-5712345. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.