+ ORGANISATIE


Betrokkenheid en ervaring
Dubois & Co. heeft al sinds 1977 ervaring met de controle van jaarrekeningen en het adviseren van ondernemingen en organisaties. Voor besturen, directies of ondernemingsraden. Wij doen dit op een betrokken manier en op een hoog vaktechnisch niveau.

Progressieve en maatschappelijk betrokken klanten
Progressieve en maatschappelijk betrokken klanten voelen zich uitstekend thuis bij Dubois & Co. Dit betreft vooral organisaties in de not-for-profit sector, maar ook maatschappelijke ondernemingen. Dit is een niche in de markt waarin wij ons zeer thuis voelen.

Toegewijde en loyale medewerkers
Ons progressieve imago en onze betrokken klanten dragen bij aan een sfeer en cultuur waar collegialiteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij zijn zichtbaar en betrokken en de sparring partner voor onze klant. Medewerkers werken lang bij Dubois & Co.. Dat stellen onze klanten op prijs. Zeker bij de controle van uw jaarrekening wilt u niet ieder jaar geconfronteerd worden met nieuwe gezichten en dezelfde vragen.

Dankzij een selectieve werving van personeel en een uitgebreid opleidingsprogramma kunnen wij onze werkzaamheden op een vaktechnisch hoog niveau verrichten. Medewerkers kunnen zich ontplooien en voelen zich gestimuleerd door het relatief grote aantal registeraccountants dat bij Dubois & Co. werkt.

Moderne aanpak en gunstige tariefstelling
Als middelgroot accountantskantoor kent Dubois & Co. korte lijnen, weinig overhead en een efficiƫnte aanpak. Dit merkt u aan onze flexibele dienstverlening en de goede bereikbaarheid van uw contactpersonen. U merkt het ook aan onze gunstige tariefstelling. De groeiende maatschap - met vier vennoten en nu rond veertig medewerkers - kent een fraaie thuisbasis nabij het Vondelpark.

Audit only
Onze filosofie is dat wij doen waar wij goed in zijn: de controle van uw jaarrekening. En in het verlengde daarvan onze natuurlijke adviesfunctie. Bewust verwijzen wij u bij andere vragen door naar een breed netwerk van deskundigen. Hierdoor kunnen wij onze controleopdrachten onafhankelijk kritisch blijven uitvoeren. Voor administratieve dienstverlening en fiscale aangiftes zijn wij een strategische samenwerking aangegaan Van Tunen & Partners B.V.